קולינריה בחצר

העולם עבר וממשיך לעבור שינוי גדול בכל היבטיי החיים ובפרט לכל הקשור לחוויית האירוח.

עם מיעוט הביקור במסעדות והפיכת הבית, הגינה, החצר או המשק למסעדה התורנית של הערב.
נכנסה הקולינריה האיכותית ללב הקונצנזוס הביתי.

המראה של שפים מבשלים במטבח הפרטי, הפך להיות שכיח וכל אירוע הופך להיות חגיגת טעמים, ריחות ומראות.

הרשתות החברתיות, אינסטגרם עם צילומי אוכל מרהיבים, פייסבוק עם מתכונים מטורפים, תכניות הבישול הרבות בטלוויזיה, בוקר צהריים וערב, מאסטר שף וכדומיהם, כל אלה ועוד, מנגישים את הגורמה אל כל חיך והופכים את כולנו לשותפים פעילים בחוויית הבישול והאירוח.

מתכוני בשר, חלב, דגים, אוכל יפני, ים תיכוני, אשכנזי, איטלקי, כל שף והתמחותו ביצירתו את החוויה.

לכל מטבח ולכל אירוח, הציוד הנדרש שמעצים את הטעם, המראה ואת אופיו של האירוח.

חתונה, בת מצווה, בר מצווה יום הולדת, ברית, בריתה, מסיבת חינה מסורתית ואפילו מסיבת גיוס המונית.

לכל חגיגה הטעם, הנראות והציוד הנדרש והמתבקש.

כסאות בר לקוקטייל ניו יורקי בועט ,או שולחנות גן וכסאות עם פיתוחים למסיבת תה אנגלית.

פופים לאירוח ים תיכוני, או צלחות מהוקצעות לבישול איטי ומדויק, לכל מטבח, לכל סגנון, לכל גן, משק או גינה, הציוד מותאם לאווירה.

הדיאלוג בין השף, המנה, לחוויית האירוח, חייב להיות מדויק, כשעל כל התזמורת, מנצח הציוד, בחירה מזוקקת, של הכוס, הצלחת, המפה, הכיסא, השולחן והסכו"ם.

אנחנו ב GUESTLINE יודעים לקחת את החוויה ולהשלים אותה עם הציוד המדויק, המתאים והנכון לכל אירוע, לכל מנה ולכל מטרה.

SHARE THIS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
דילוג לתוכן